Apgāds "Zvaigzne ABC" laidis klajā M. Mundures tulkoto grāmatu "Kviešu vēderiņi"
13. jūnijs, 2014 pl. 10:42,
Nav komentāru
“Graudaugi ir veselīgi” – šis apgalvojums šķiet tik pašsaprotams, ka vairums cilvēku, pat ārsti un uztura speciālisti, to neapšauba. Taču patiesībā kvieši vairs nav tas veselīgais olbaltumvielu, ogļhidrātu un minerālvielu avots, kas vēl pirms dažām desmitgadēm. Kviešu produkti, kas nonāk veikalu plauktos, ir ražoti no hibridizāciju rezultātā pārveidotiem graudaugiem, kuru uzturvērtība ir noplicināta.

Ja ciešat no liekā svara vai garastāvokļa svārstībām, mēdzat piedzīvot pēkšņas izsalkuma lēkmes un izjūtat hronisku nogurumu, iespējams, pie vainas ir tieši šķietami nekaitīgie kvieši.
Šajā pierādījumos balstītajā grāmatā Dr. Deiviss pamato kviešu kaitīgumu un sniedz ēdienkarti veselai nedēļai, lai parādītu, ka kviešu produktiem ir veselīgas alternatīvas. Īsta revolūcija uzturzinātnē!